29. lokakuuta 2014

Jackass: The Movie

Jackass: The Movie on 25. lokakuuta 2002 ensi-ltansa saanut komediaelokuva. Elokuva perustuu samannimiseen televisiosarjaan, Jackassiin ja elokuvassa on mukana kaikki ryhmän alkuperäiset jäsenet. Myös muita televisiosarjassa esiintyneitä henkilöitä nähdään elokuvassa. Tähän kastiin kuuluvat Rake Yohn, Manny Puig, Phil Margera ja April Margera.

Elokuvassa ei ole keskeistä juonta, vaan se koostuu yksittäisistä stunteista ja piloista. Kuitenkin yksi ns. juoni on saada Bam Margeran äiti sanomaan "vittu" ennen elokuvan loppua.

Epäonnistunut lopetus
Jackass-elokuva päättyi fiktiiviseen Son of Jackass -traileriin, mutta alun perin lopetus piti olla Rube Goldberg-laite, jossa Preston Lacy heilauttaa itsensä päin ulkohuusia, jossa Ehren McGhehey on sisällä. Ehren tippui alas WC-paperille ja laukaisi nyrkkeilyhanskan, joka löi Ryan Dunnia ja tipauttaa tämän tervaan ja höyheniin. Keilapallo tippuu alas ja Steve-O putoaa mädäntyvään liha-veteen, jossa on miljoonittain bakteereita. Steve-O nousee ylös ja oksensi ämpäriin. Jalka potkaisee Wee-Manin alas fortunaseinää. Alhaalla raketti laukeaa ja lähettää Dave Englandin ramppia pitkin alas keilapallojen kanssa pukeutuneena penikseksi. Dave laskeutuu patjalle, joka työntää Bam Margeran kolmelle trampoliinille ja Bam osuu vihreään lautaan, joka lähettää Chris Pontiuksen ramppia pitkin alas mutaan alligaattorien keskelle. Pontius hyppäsi verkkoon, joka pudotti pianon ja Johnny Knoxville lensi järveen ja Trip Taylor veti liipaisimesta, jossa lukee "The End".